Πολιτική Επιστροφών

Προϋποθέσεις και βήματα για αντικατάσταση προϊόντος:

  1. Η αλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών απο την ημέρα παραλαβής.
  2. Τα παπούτσια πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση με την οποία τα παραλάβατε (να μην έχουν φορεθεί σε εξωτερικό χώρο ή να έχουν φθαρεί, παρά μόνο να έχουν ανοιχτεί και δοκιμαστεί σε εσωτερικό χώρο)
  3. Εφόσον ισχύουν τα παραπάνω, καλέστε μας στο 2421026440 (ώρες καταστημάτων), εναλλακτικά στείλτε μας email στο kokotasshoes@gmail.com για να μας ενημερώσετε.
  4. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με την εταιρεία ΕΛΤΑ Κούριερ με Στοιχεία Αποστολής: Kokotas Shoes, Ελευθερίου Βενιζέλου 17, Bόλος, 38333, Ώρες και ημέρες καταστημάτων και χρέωση μεταφορικών αποστολέα. Φυσικά, σε περίπτωση δικού μας λάθους αποστολής (λάθος νούμερο, χρώμα ή σχέδιο) καθώς και στη περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος* , αφού ελεγχθεί, τα μεταφορικά επιβαρύνουν μόνο την επιχείρηση
  5. Σας καλούμε για επιβεβαίωση προϊόντος αντικατάστασης και προχωρούμε στην αποστολή του με δωρέαν μεταφορικά.(Σε περίπτωση που επαναληφθεί για 2η φορά η διαδικασία αλλαγής τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον πελάτη εφόσον πρόκειται για την ίδια παραγγελία)
  6. Σε περίπτωση επιλογής ακριβότερου προϊόντος αντικατάστασης θα πρέπει να μας καταβέλλετε τη διαφορά σε τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται στη σελίδα Τρόποι Πληρωμής.

Προϋποθέσεις και βήματα για επιστροφή χρημάτων:

Ισχυόυν τα 1-4 από την παραπάνω ενότητα καθώς επίσης

  1. Μας στέλνετε σε email  τα δικά σας στοιχεία λογαριασμού τράπεζας (Τράπεζα, Ονοματεπώνυμο δικαιούχου, IBAN ή Αριθμό Λογαριασμού) καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
  2. Αφού γίνει παραλαβή του προϊόντος απο το κατάστημα και ελεγχθεί, θα καταβάλλουμε άμεσα τα χρήματά σας και θα σας καλέσουμε για να σας ενημερώσουμε.
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί την προϋπόθεση (2) ή δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία από τον πελάτη θα πρέπει να προχωρήσουμε σε επαναποστολή του χωρίς τη δυνατότητα αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων με χρέωση μεταφορικών παραλήπτη.
  4. *Ελαττωματικό θεωρείται το προϊόν που έχει εμφανή σημάδια ή λανθασμένη κατασκευή που καθιστά το παπούτσι δύσχρηστο. Μικροσημάδια στην επιφάνεια του παπουτσιού πολλές φορές ειναι πιθανό να υπάρχουν λόγω κατασκευής του δέρματος και δεν καθιστούν το παπούτσι ελαττωματικό. Τα παπούτσια ελέγχονται πριν την αποστολή τους για να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβ.
Top