Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Παραγγελιών προς όλη την Ελλάδα:

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω της ΕΛΤΑ Κούριερ (υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα), οι τιμές* και ο χρόνος παράδοσης* διαμορφώνονται ανάλογα με τα παρακάτω:

  • -Για παραγγελίες προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου,  ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται στις 1-2 εργάσιμες ημέρες με χρέωση μεταφορικών 3,5€.
  • -Για παραγγελίες προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου, ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται στις 2-3 εργάσιμες ημέρες με χρέωση μεταφορικών 3,5€.
  • -Για παραγγελίες σε προορισμούς εκτός δικτύου (δυσπρόσιτες περιοχές), ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται στις 2-3 εργάσιμες ημέρες με χρέωση μεταφορικών 3,5€.
  • -Για την πόλη του Βόλου η παράδοση γίνεται αυθημερόν με χρέωση μεταφορικών 3,5€

*Για παραγγελίες άνω των 70€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

*Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει σε ειδικές περιπτώσεις.

Αν η παραγγελία πραγματοποιηθεί μετά τις 14:30 το μεσημέρι τότε ημέρα παραγγελίας θεωρείται η επόμενη εργάσιμη

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο 1,5€.

Παραλαβή από το κατάστημα:

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στο Βόλο χωρίς την επιβάρυνση εξόδων αποστολής, επιλέγοντας “Παραλαβή από το κατάστημα”.
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται με τον κωδικό της παραγγελίας από το κατάστημα στο Βόλο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 17.
Οι παραλαβές από το κατάστημα γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο και ώρες 9:00 – 14:00. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετική ώρα παραλαβής,
αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης

Top